Egyetemisták tiétek a jövő pénzkereseti megoldása…

Kattints a képre, vagy iratkozz fel a hírlevelemre!

Új ablakra visz

—— Az oldal még szerkesztés alatt ——

Erről olvashatunk a sajtókban!

Hallottál már a legjobb módszerről!

Hogyan keress pénzt a nagyvilágból?

A svájci bicska a legsokoldalúbb eszköz!

Kattints rá és ismerd meg a legsokoldalúbb

pénzkereseti lehetőséget!

Egyetemisták részére munka ajánlatból nincs hiány az interneten, viszont pénzkereseti lehetőségből lényegesen kisebb a kínálat.

Én úgy gondolom, az egyetemi hallgatók is szívesen foglalkoznának, pénzkereseti lehetőségekkel, mint hogy a tanulás mellett, még kényszerből munkát vállaljanak.

Sajnos ma már megfelelő szülői támogatás nélkül esélye sincs a fiataloknak egyetemre vagy egyéb felsőfokú intézménybe járni, főleg abban az esetben, ha mindenkinek, saját magának szükséges a lakhatást megoldani.

Egyetemisták részére a külföldi munka kínálat lényegesen kedvezőbb, a kérdés csupán az, hogy mennyire megbízhatók a közvetítők, valamint az ő forrásaik.

Az egyetemistáknak ajánlott munka, úgy külföldön, mint idehaza, nem a végzettségnek megfelelő, és ami talán még fontosabb szeretettel végzi e valaki az adott munkát vagy sem.

Már a középiskola utolsó évében, nagy a dilemma, hogy egyáltalán milyen pályát válasszak!

egyetemisták válaszút előtt
Nem csak az egyetemistáknak nehéz a döntés

Fiatal egyetemisták külföldön hajlandóak nem a végzettségüknek megfelelő munkát vállalni, gyakran pincérként, gyári munkásként, bébiszitterként, ápolóként, konyhai kisegítőként stb. Számukra az a legfontosabb, hogy dolgozzanak !!!!

Hogy külföldön mennyire rossz, egy egyetemistának, azt a “beszámolók” és elmondások alapján nem lehet megítélni.

Az egyetemistáknak nagy dilemma, a szeretteik elhagyása, valamint az a kérdés, hogy tudják-e támogatni az itthon hagyott szüleiket. Amire nincs előre válasz senkinél az az, hogy mit lépjen akkor ha elhatalmasodik a honvágy. Ma már nem csak a külföldi munka kockázatos, idehaza is kétesélyesek a munkahelyek.

Külföldi munka egyetemistáknak

Senkit sem szabad elítélni azért mert távozik, de nem szabad hülyévé se nyilvánítani aki az összes nehézség ellenére marad. A legfontosabb elsősorban fiatal korban, hogy időben felismerjük a problémákat, és keressük rá a megoldásokat.

Az egyetemisták legnagyobb kihívása

A legtöbb ember a múlttal foglalkozik, és nem tekint a jövőbe. Nem szükséges egyetemet végezni ahhoz, hogy elképzeljük mit várhatunk a jövőtől. A fiatalok többsége elsősorban az egyetemisták a külföldi munkában látják a jövőt, de feltehetően ez csak rövidtávon kínál megoldást. Ha odafigyelünk a trendekre, hogy merre halad a világ, és milyen szédületes sebességgel, rögtön másként fogunk gondolkozni. A hírleveleimben, egy új irányt, és egy új pénzkereseti lehetőséget ismerhetsz meg, kérlek előtte ismerkedj a jövővel.

kattints a képre

A várható jövő


Bejegyzés adatai

content protection plugin by http://jaspreetchahal.org